Cosmetice naturale – reale sau false?

Femeile de astăzi se uită mai atent ca niciodată la ingredientele din machiajul pe care le cumpără. Generația actuală este preocupată să-și rănească corpurile prin introducerea de substanțe chimice în el. De aceea cosmeticele naturale au devenit atât de populare. Motivul acestui interes pentru produsele naturale este că femeile au devenit acum, mai mult ca niciodată, conștiința sănătății. Uneori cosmetice naturale , totuși, consumatorii se pot întreba dacă ceea ce spun etichetele este real și dacă cuvântul natural înseamnă într-adevăr natural. În industria cosmetică de astăzi, nu există un standard real despre ceea ce înseamnă cuvântul natural. Prin urmare, produsele cosmetice naturale pe care le achiziționăm astăzi sunt cu adevărat naturale sau nu?

Cum să înțelegeți clasificările FD&C

În 1938, Federal Food and Cosmetic Act a clasificat produsele produse în Statele Unite ca produse cosmetice, dar numai dacă produsele erau capabile să aducă o schimbare în aspectul unei persoane. Aceste produse nu ar putea face o diferență în structurile fizice sau sistemele corpului. De atunci, produsele sunt fie etichetate ca cosmetice, fie ca medicamente.

Există o problemă serioasă, deoarece FD&C nu monitorizează ingredientele din care sunt făcute produsele cosmetice. Prin urmare, termenul natural, nu este un cuvânt reglementat și înseamnă că consumatorul ar putea achiziționa produse care pretind a fi cosmetice naturale, când de fapt nu sunt.

Din aceste motive, consumatorii ar trebui să se întrebe cu adevărat dacă produsul pe care doresc să-l cumpere este natural. Adevăratele cosmetice naturale de astăzi, în cea mai mare parte, sunt compuse din ingrediente precum minerale măcinate și pigmenți care sunt derivați din pământ. Dar chiar și cu unele dintre acestea, trebuie să aveți grijă ca substanțe chimice precum lauril sulfatul de sodiu și propilenglicolul să nu fie adăugate la ingredientele naturale. Acestea pot conține și parfumuri artificiale. Deci, vezi, ceea ce crezi că cumperi, poate fi ceva total diferit.

Pentru ca un cosmetic să fie cu adevărat un produs natural, este posibil să nu conțină substanțe chimice de orice tip. Acestea trebuie să fie compuse din minerale naturale și extracte botanice, precum și din uleiuri esențiale. Chiar și conservanții ar trebui să fie bazați pe natură. Dacă încă nu sunteți sigur dacă produsul cosmetic pe care doriți să îl cumpărați este sigur sau nu, citiți eticheta și vedeți ce ingrediente sunt enumerate. Ordinea în care sunt listate este importantă. Ingredientele încep cu articolul cu cea mai mare cantitate și merg la ingredientul cu cea mai mică cantitate din produs.

Dacă ești conștiință de sănătate, cele mai bune cosmetice naturale sunt cele făcute din minerale naturale. Acest tip este mai bun pentru pielea ta. Cu toate acestea, multe femei nu înțeleg cu adevărat și caută ceva mai puțin costisitor în loc să caute produse cosmetice naturale de calitate.

Aflați mai multe sfaturi de luat în considerare atunci când cumpărați produse cosmetice naturale [http://www.skincarecosmeticsnow.com/natural-cosmetics/be-extra-careful-before-going-out-to-buy-natural-cosmetics] vizitând site-ul web. De asemenea, puteți profita de produsele noastre cosmetice naturale gratuite disponibile fără niciun risc!